Грижата за хората трябва да бъде в центъра на всички

...
Грижата за хората трябва да бъде в центъра на всички
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Грижата за хората трябва да бъде в центъра на всички мерки в кризата

Грижата за хората би трябвало да бъде в центъра на всички ограничения в рецесията. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия - София и ръководител на групата на социалистите в СОС Калоян Паргов в предаването " Плюс-минус " по Нова телевизия. Там той разяснява ограниченията на Столична община, както и на групата на Българска социалистическа партия в СОС, за справяне с рецесията, провокирана от вируса COVID19.

" Хората са най-големият запас, това е капиталът, който би трябвало да запазим сега, разяснява Калоян Паргов. - Ако ги няма хората, всичко е безсмислено. Човекът преди всичко е правилото, към който би трябвало да се обединим. Грижата за хората би трябвало да бъде в центъра на политиките, които са свързани с актуализиране на бюджетите – държавния и общинските. Мерките би трябвало да са ориентирани към хората и незабавно по-късно към избавяне на дребния и междинен бизнес ".

Според Калоян Паргов, социално-икономическата рецесия, която идва след оправянето с предизвикването COVID19, постанова да бъде реализиран консeнсус сред политическите партии. " Този консенсус го вършим в името на спасението на хората, това е доста значим миг за политическите сили, добави той. - Но дано да кажа също, че в този момент ще следим за разходването на всеки лев от Столична община по този начин, както следяхме за всяка плочка при ремонта на " Графа ". Обществото ни е извънредно сензитивно сега във връзка с метода, по който се разходват средствата от ръководещите. Всички видяхме какво се случи с маските. Докато не бяха значими, внезапно се оказа, че ще станат наложителни от утрешния ден. Това породи подозрение у жителите дали рецесията не се употребява, с цел да бъдат изкупени маските на някого ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР