Григор на първи финал за сезонаГригор Димитров стигна първия си

...
Григор на първи финал за сезонаГригор Димитров стигна първия си
Коментари Харесай

Вижте акцентите от броя на “Труд” в неделя, 18 февруари 2018

Григор на
първи край за сезона


 григор димитров, гофен

Григор Димитров стигна първия си край за сезона. Най-добрият ни тенисист победи Давид Гофен с 6:3, 15:0 и отвод на противника му поради безразсъден случай в Ротердам. При опит да отвърна воле от бекхенд топката рикошира в лявото око на белгиеца. Дори и 6-минутният таймаут не оказа помощ на 7-ия в света да се съвземе, след което съдията на стола разгласи отдръпването на Давид.

Протест против неонацисти в София

 05-3-kareto-na-cheloto

Протест против провеждането на състояли нощес Луковмарш имаше в столицата по обяд през вчерашния ден. Той бе под надпис “Без нацисти по улиците ни! ” и се провежда от придвижването “Антифашистко деяние – София ”. Участниците, които се събраха пред Музея за история в София, обявиха, че са срещу пропагандирането на неонацистки хрумвания.

Морето в Турция нараства

 02-1

Kрай на по-евтините почивки в Турция. Цените на пакетите за ваканционен отдих в изестната със своя “ултра олинклузив ” южна съседка на страната ни тази година са с 15-25% по-високи и последователно се завръщaт към равнищата от преди три години, разкриха пред “Труд ” родни туроператори, който работят извънредно на турския пазар.

Възстановиха дома
на 7 фамилии след пожар


 06-1

Дни преди Коледа огромно злощастие сполетява 7 фамилии от смолянското село Момчиловци. При огромен пожар, който най-вероятно стартира от комина на къщата, изгарят домовете на фамилиите. Всички те са от селото и за благополучие няма потърпевши, единствените вреди са единствено материални. Кметицата Сийка Суркова, която постоянно се грижи за жителите на селото, насочва вик за помощ към сдружението „ Приятели, помагайте “, с ръководител Лео Кадели

Обожавам
да ме
подценяват


 Венета Харизанова

Интервю с Венета Харизанова

Срещу какво въстанаха “Дъщерите на Европа ”

 дъщерите на европа

Страхът не е и в никакъв случай няма да бъде политически правилен – коментар на Етери Чаландзия, в. „ Известия “

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР