Григор Димитров стартира с победа (6:3, 6:7, 6:3) участието си

...
Григор Димитров стартира с победа (6:3, 6:7, 6:3) участието си
Коментари Харесай

Григор Димитров се измъчи, но победи босненец

Григор Димитров започва с победа (6:3, 6:7, 6:3) присъединяване си на тенис шампионата в Куинс Клъб (Лондон) над босненеца Дамир Джумхур (29-и в ранглистата), против който Григор имаше три победи в три мача до момента. Във втория кръг Димитров най-вероятно ще се изправи против някогашния №1 в света Новак Джокович, който среща Джон Милман по-късно през днешния ден. Двубоят бе първи за българина на трева през този сезон.

Първият сет стартира с гейм на нула за Григор и завърши за малко над половин час. Решаваш се оказа пробивът на Димитров в четвъртия гейм за 3:1, след което всеки печелеше подаванията си за крайното 6:3 с гейм на нула за Григор.

Вторият сет стартира с маратонски гейм, в който Григор Димитров имаше цели 8 благоприятни условия за пробив на противника, само че не съумя. Въпреки това българинът поведе с 2:1 след сервис на противника, само че босненецът върна пробива за 3:3. Димитров бе на крачка да загуби сета при 5:4 в интерес на Джумхур, само че обърна гейма и изравни за 5:5. Стигна се до тайбрек при 6:6, в който Джумхур завоюва със 7:4, пробивайки последните подавания на Димитров, написа "Блиц ".

В решителната част Григор стартира неприятно и позволи пробив, само че го върна незабавно по-късно. Димитров взе значимо преимущество за 5:3, след което приключи гейма, сета и мача за 6:3 при собствен сервис.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР