Григор Димитров ще отбележи със скромно парти рождения си ден.

...
Григор Димитров ще отбележи със скромно парти рождения си ден.
Коментари Харесай

Григор празнува ЧРД с Лолита в Монако! Половинката му се прибира за празника

Григор Димитров ще означи със непретенциозно празненство рождения си ден. Най-добрият ни тенисист става на 31 години през днешния ден. З3а разлика от предходната година, когато се прибра в България, в този момент избра да посрещне празника в Монако, където живее. Той ще е в компанията на половинката си Лолита Османова и най-близките си хора.

Григор се прибра в княжеството след шампионата в Рим, където отпадна на 1/8-финалите. В Монако той се приготвя дружно с треньора си Данте Ботини за започващия в края на седмицата втори шампионат от Големия шлем „ Ролан Гарос “. Затова Димитров няма време за огромни тържества. Все отново ще означи деня в стеснен кръг.

За рождения му ден в Монако се прибра и Лолита . Тя бе на отмора с другарка, до момента в който Гришо бе в Рим. Там за първи път от доста време хвана още веднъж ракетата. Но от петък Османова е вкъщи, с цел да е с обичания на празника.

Най-вероятно в Монако ще са и родителите на Григор Мария и Димитър . Баща му беше до него в последните му два шампионата, а майка му го поддържаше от трибуните по време на конкуренцията я Монте Карло, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР