Григор Димитров се изправя срещу британеца Кайл Едмънд в опит

...
Григор Димитров се изправя срещу британеца Кайл Едмънд в опит
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Григор Димитров се бори за втори пореден полуфинал в Мелбърн

Григор Димитров се изправя против британеца Кайл Едмънд в опит да се класира за полуфиналите на Australian Open за втора поредна година. Победителят от мача ще се бори за първия си край в шампионатите от Големия шлем със международния №1 Рафаел Надал или Марин Чили.

Димитров и Едмънд ще се срещнат за повторно в границите на три седмици. Те изиграха доста равносилен мач в четвъртфиналите на шампионата в Бризбейн, който беше извоюван от българина с 6:3, 6:7 (4), 6:4 след 145-минутна борба. Това е единствената загуба на британеца от началото на сезона.

Едмънд за пръв път в кариерата си ще играе четвъртфинал в шампионатите от Големия шлем. За Димитров следва четвърти сходен мач. Той е спечелил два от досегашните си четвъртфинали в Шлема - предходната година в Мелбърн против Давид Гофен и през 2014 година на " Уимбълдън " против Анди Мъри. Загубата му беше в Австралия пред четири години против Надал.

Днешната среща е трета сред Димитров и Едмънд. Първата беше през август във втория кръг на шампионата във Вашингтон и още веднъж беше извоювана от българина след доста здрава борба - 7:5, 4:6, 6:3 след 2.21 часа игра.

" Дневник " ще следи онлайн развиването на дуела гейм по гейм.
Ключови моменти 05:40Гласът на букмейкъритеДимитров е цялостен любимец на букмейкърите преди дуела. Залози за триумф на българския тенисист се одобряват при коефициент 1.28 (bet365), а възможностите на британеца са оценени с 3.75.

Coming up next: @kyle8edmund up against @grigordimitrov.

A semifinal spot awaits for one... who will it be?#AusOpenpic.twitter.com/PL6UPYddHa
— #AusOpen (@AustralianOpen) 23 януари 2018 година

Всичко, което би трябвало да знаете за: Australian Open (627)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР