Григор Димитров рядко говори за личния си живот. Този път

...
Григор Димитров рядко говори за личния си живот. Този път
Коментари Харесай

Григор разкри защо се е разделил с Маша Шарапова в откровена изповед

Григор Димитров рядко приказва за персоналния си живот. Този път обаче българската тенис звезда даде доста откровеното изявление пред блога на модерно магазина Mr Porter и за първи път разкри сложните страсти, през които е минал. Макар и да не навлиза в кой знае какъв брой детайлности Григор първо приказва за връзката и раздялата с Шарапова, а по-късно и за актуалната си другарка Никол Шерцингер.

Връзката с Шарапова продължи две години и половина и завърши през юли 2015-та, а по-късно Григор позволи спад в ранглистата и редица загуби като признава, че по това време е желал единствено да си стои у дома и даже не е имал предпочитание да се обръсне.

" Разделих се с треньора си. Загубих ранкинга си. Генерално бях зле в тениса си. На персонално равнище се карах с хората и прекосих през раздялата (б.р. – има поради с Мария Шарапова). Бях изтощен, просто е. Бях изтощен от всичко, едно по едно, всичко се разпадаше. Винаги съм бил спокоен човек. Не желая да кажа доверчив, само че когато видя някого постоянно мисля, че този човек е подобен, за какъвто се показва...това обаче не е тъкмо по този начин. "

По отношението на силата в сложните моменти, Григор признава, че дължи доста на татко си. " Повечето решения ги взимам самичък. Дори си припомням за първия контракт, който подписах. Бях на 13 или 14. Баща ми сподели, това е твой избор, това е твоят живот...обичам да взимам самичък решенията. "

От началото на 2016-а международният №6 има нова обич в живота си в лицето на Никол Шерцингер. Двамата водят доста деен живот и рядко съумяват да бъдат дружно, само че в това отношение Димитров похвали певицата. " Не е елементарно. Графиците ни са доста натоварени. Но тя се оправя по-добре от мен във връзка с това да бъде на местата, на които съм аз. "

Попитан какво би правил без тениса, Григор дава отговор изрично: " Не съм сигурен, че желая да знам. "
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР