Григор Димитров продължава изключително силното си представяне от края на

...
Григор Димитров продължава изключително силното си представяне от края на
Коментари Харесай

Отиграването на Григор Димитров, което впечатли

Григор Димитров продължава извънредно мощното си показване от края на предходната година и записа първа победа на шампионата ABN AMRO Open в Ротердам.
 Григор Димитров на Open 13 Provence - благородният жест към почитател с увреждания след мача в Марсилия
Жестът, с който Григор Димтиров трогна всички

Българинът още веднъж е на висота и на корта, и отвън него

Най-добрият български тенисист се оправи с Лоренцо Сонего за към час и половина игра, побеждавайки го 2-0 сета. Победната точка обаче бе това, което накара всички в залата и пред екраните да приказват за него.

След малко разиграване Григор Димитров пусна къса топка до мрежата, само че съперника му съумя да я доближи и върне в полето на българина.

Поставен в не толкоз добра обстановка, съумя да реализира страховит удар, с който матира Сонего и завоюва мача. Коментаторите от Tennis TV също отдадоха заслуженото на отиграването на българина, а това направи и съперника му, който го поздрави.

В профила си в Instagram ATP разгласиха видео от разиграването и победната точка, а под него написаха: " Какъв метод единствено да спечелиш мач ".
 Григор Димитров след изгубения край - промени ли се класирането му след Марсилия
След изгубения край - промени ли класирането си Григор Димитров

Силният старт на година продължава

В момента Григор Димитров играе с Мартон Фучович за място на четвъртфиналите на ABN AMRO Open. Двамата се срещнаха единствено преди месец на Australian Open, когато Димитров победи унгареца с 3-1 сета.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР