Григор Димитров победи Рафаел Надал с 6:3, 2:1 в тренировъчен

...
Григор Димитров победи Рафаел Надал с 6:3, 2:1 в тренировъчен
Коментари Харесай

Димитров победи Надал в тренировъчен мач преди "Уимбълдън"

Григор Димитров победи Рафаел Надал с 6:3, 2:1 в подготвителен мач на тревен корт в Лондон преди Откритото състезание на Англия (27 юни - 10 юли). Новината заяви испанският публицист Мануел Санчес Гомес, участвал на спаринга.

По думите му носителят на рекордните 22 трофеи от Големия шлем е изпитвал усложнения с началния си удар, като доста рядко е вкарвал първия си сервис и е позволил голям брой двойни неточности. Първата ракета на България пък бил безукорен при излизанията си на мрежата. Двамата решили да прекратят демонстративната среща при пробив задатък за Григор след третия гейм на II сет.

Така 31-годишният Димитров съблюдава традицията да тренира взаимно с някои от най-големите митове на тениса в навечерието на " Уимбълдън ". През предишното лято хасковлията организира занимания с Роджър Федерер и Серена Уилямс.

В края на предходната седмица Надал показа, че напредъкът в лекуването на хроничната контузия в стъпалото му е задоволителен, с цел да му разреши да играе в " Ол Ингланд Клъб ". Очаква се тази седмица 36-годишният испанец да се включи в демонстративния шампионат в Хърлингам, което ще е първото му присъединяване на трева този сезон.

Димитров пък стартира сезона на зелено на шампионата от категория " ATP 500 " в лондонския " Куинс клъб ", където записа победа против Камерън Нори и загуба от Ботик ван де Зандсхулп.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР