Григор Димитров откри с двусетов успех участието си в тазгодишното

...
Григор Димитров откри с двусетов успех участието си в тазгодишното
Коментари Харесай

Бублик преди двубоя си срещу Григор: Имам ужасни спомени от Индиън Уелс

Григор Димитров откри с двусетов триумф присъединяване си в тазгодишното издание на BNP Paribas Open, с което си обезпечи място в третия кръг на конкуренцията, където го чака конфликт с един от най-непредвидимите тенисисти Александър Бублик. Казахстанецът се намира в отлична форма през последните месеци, откакто през февруари подвигна своята първа и единствена до този миг АТР купа на шампионата в Монпелие, а през вчерашния ден затвърди отличните си изяви с победа над някогашния №1 в света Анди Мъри.

За казахстанеца това бе първи триумф в съществена скица на Мастърса в Индиън Уелс, като последното му присъединяване в Калифорния датира от 2018 година и приключва с отричане във втория му дуел от квалификациите.

" Страхотно, че съумях да запиша победа тук “, стартира Бублик в изявлението си на корта. " Това в действителност е раят на тениса. Най-накрая да победя Анди - би трябвало да призная, че в случай че беше на моята възраст, задачата ми щеше да е доста по-трудна. "

" Имам ужасни мемоари от Индиън Уелс ", продължи международният №33. " Не съм играл на този шампионат в продължение на четири години. Счупих си глезена тук през 2018 година, като това бе и първата ми сериозна травма. Не можах да взема присъединяване през идващите сезони. Въпреки всичко обаче най-важното е, че съумях да преодолея компликациите и съм удовлетворен от успеха. "

Източник: ATP

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР