Григор Димитров не успя да достигне до борба за титлата

...
Григор Димитров не успя да достигне до борба за титлата
Коментари Харесай

Жената, която Григор Димитров вози в своето Lamborghini

Григор Димитров не съумя да доближи до битка за купата на Monte-Carlo Masters, само че още веднъж сподели добра игра и продължи с оптимистичното си показване.
 Григор Димитров на събитие, проведено от принц Алберт и принцеса Шарлийн
Григор Димитров един до друг с принц Алберт

Спортът ги събра

Още идната седмица би трябвало да забележим най-хубавия български тенисист още веднъж в деяние, като се чака той да вземе присъединяване в Mutua Madrid Open. Но преди този момент да се случи Димитров съумя да притегли вниманието в Монте Карло.

След отпадането си от шампионата Григор Димитров е решил да се позабавлява, като в обществените мрежи се популяризира видео, на което го виждаме в Lamborghini Aventador SVJ Roadster, облечен в изтънчен костюм.

Grigor Dimitrov and Alize Lim spotted together after party night in Monaco ✨️

От видеото се вижда по какъв начин в противоречивия автомобил при Димитров се качва и някогашната френска тенисистка Ализе Лим. Двамата са другари от години, тъй че не можем да бъдем сигурни дали сред тях има освен това от просто другарство.

От видеото се вижда по какъв начин Лим се сбогува с няколко приятелки преди да се качи в колата при българския тенисист. Преди години Ализе Лим бе тенис сътрудник на Серина Уилямс, като най-високата позиция в международната класация при дамите, която е достигала в кариерата си, е 135-та. В момента 33-годишната Лим работи като кореспондент за Eurosport и прави изявленията с тенисистите след техните мачове, пише Sportskeeda.
 Григор Димитров на Monte-Carlo Masters - неналичието на отмора и поддръжката от страна на майка му
Григор Димитров за умората и поддръжката на своята майка

Тенисистът ще се опита да извлече максимума от Monte-Carlo Masters

Колкото до спортната кола, с която Григор Димитров прикова всички погледи - Aventador SVJ Roadster, тя се произвеждаше от 2011 година до 2022 година, като цената ѝ започва от близо 600 000 $. Но за всички тези пари идва с V12 мотор под капака, 770 к.с. и чудовищно ускоряване - 2.9 секунди от 0 до 100 км/ч.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР