Григор Димитров научи името на съперника си във втори кръг

...
Григор Димитров научи името на съперника си във втори кръг
Коментари Харесай

Ясен е съперникът на Григор Димитров в “Куинс”

Григор Димитров научи името на противника си във втори кръг на тенис шампионата от сериите АТР500 в “Куинс клъб”, Лондон. Както е известно, хасковлията е шести подложен в схемата и в първия си дуел завоюва безапелационно с 6:3, 6:1 против Райън Харисън за единствено 54 минути.

Във втори кръг Димитров ще срещне предстоящо Жулиен Бенето, който победи също толкоз изразително участващия с “уайлд кард” Джеймс Уорд - 6:2, 6:2, като въпросният британец понастоящем е 1062-ри в международната класация. И в двата сета Бенето правеше ранни два пробива и надлежно без никакво напрежение стигна до успеха. Мачът им с Григор ще се организира на 21 юни, само че към момента няма час в програмата на шампионата в “Куинс”. Във вторник следобяд пък Димитров дружно с Жо-Вилфред Цонга ще изиграе срещата от конкуренцията на двойки с братята Брайън.

Ветеранът Бенето, който се намира на 87-мо място в международната класация, е спечелил близо 8.5 милиона $ от наградни фондове в своята кариера. До момента Григор Димитров и Жулиен Бенето са се срещали четири пъти, като са разменили по две победи. Последният дуел сред двамата досега е игран в Шанхай през 2014 година, когато френският тенисист печели в два сета.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР