Григор Димитров май ще си има нов прякор. Най-добрият български

...
Григор Димитров май ще си има нов прякор. Най-добрият български
Коментари Харесай

Неочаквано! Григор Димитров май ще има нов прякор, представи го чрез гривна

Григор Димитров май ще си има нов прякор. Най-добрият български тенисист години наред бе прочут в спорта като Малкия Федерер (сравнение, което самият той не обича) поради приликата в стила на игра с този на швейцарската легенда, написа 24 часа.
Твърде допустимо е напълно скоро Димитров да бъде именуван Краля на подсечения удар. Бившият №3 в света е един от най-хубавите реализатори на бекхенд слайс в света, само че в тази ситуация обстановката е малко по-различна.
В обществените мрежи Григор сподели новата си гривна, на която част от детайлите образуват надписа Slicey. “Сега ще имам ли нов прякор?, попита Димитров, като вероятните отговори са “да ” и “не ”.

От края на предходната седмица нашият тенисист е в един от обичаните си градове. В първия кръг на шампионата във Виена той ще играе с Лоренцо Музети.
Полуфиналистът в “Щатхале ” от предходната година посети архитектурното знамение Erste Campus. Комплексът е централа на финансовия колос Erste Group, чиято Erste Bank е основен спонсор на шампионата в столицата на Австрия. Димитров се срещна с Щефан Дьорфлер.
В свободното си време финансовият шеф на Erste обича да играе тенис и българската звезда му сподели по какъв начин да усъвършенства техниката на ударите си на спонтанен корт.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР