Григор Димитров коментира убедителната си победа с 6:1, 6:1 срещу

...
Григор Димитров коментира убедителната си победа с 6:1, 6:1 срещу
Коментари Харесай

Григор за страхотния си мач срещу Кареньо Буста и предстоящия сблъсък с Джак Сок

Григор Димитров разяснява безапелационната си победа с 6:1, 6:1 против испанеца Пабло Кареньо Буста и идния полуфинален конфликт с американеца Джак Сок на Финалния шампионат на ATP в Лондон.

" Дали представянето ми през днешния ден е било още по-силно, в сравнение с в мача с Давид? Не зная, задачата ми в последна сметка е да надвивам и го направих през днешния ден. Исках и да спестя малко сила, защото ще би трябвало да играя в два следващи дни и се пробвах да бъда оптимално акуратен. И през днешния ден беше един от тези дни, в които всичко се получаваше.

Такива победи оказват помощ на увереността ти, само че този мач бе малко по-различен, защото знаех, че без значение от резултата, на следващия ден отново ще играя. Просто желая да запазя инерцията. За да печеля на следващия ден, още веднъж ще би трябвало да покажа най-хубавия си тенис и просто да се любувам на мача.

Джак е необикновен в последните 2 месеца. Направи страхотни мачове, бори се доста. Направи в действителност доста, с цел да успее да се класира за шампионата тук и заслужава да е тук. Това е един от тези мачове, за които би трябвало да бъда изцяло квалифициран, да съм съсредоточен върху личната ми игра. Разбира се, той ще се опита да играе неговата игра и да следва своя път, само че аз също одобрявам възможностите си в този мач ", показа в изявление за Tennis TV Димитров. Българинът има единствено една победа от четири мача против Сок досега.

ИЗКАЗВАНЕТО НА ПЪРВАТА НИ РАКЕТА НА КОРТА НЕПОСРЕДСТВЕНО СЛЕД КРАЯ НА МАЧА С ПАБЛО КАРЕНЬО БУСТА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!

ФОТОГАЛЕРИЯ НА МАЧА ВИЖТЕ ТУК!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР