Григор Димитров както никога досега. Световният номер 6 даде откровено

...
Григор Димитров както никога досега. Световният номер 6 даде откровено
Коментари Харесай

Гришо до болка откровен за любовните си връзки

Григор Димитров както в никакъв случай до момента. Световният номер 6 даде искрено изявление за стилното издание Mr Porter, в което разкри детайлности за връзките си с Мария Шарапова и Никол Шерцингер.

Гришо с Шарапова се разделиха през лятото на 2015 година След края на взаимоотношениета им, траяли близо две години и половина, първата ни ракета се срина в международната класация. Признава, че по това време желал единствено да си стои у дома, като нямал предпочитание даже да се обръсне.

" Разделих се с треньора си. Загубих ранкинга си и играех неприятен тенис. Карах се с околните ми хора и прекосявах през раздялата (бел. ред. - с Мария Шарапова). Бях изтощен. Бях изтощен от всичко. Едно по едно всичко се разпадаше. Винаги съм бил спокоен човек. Не желая да кажа доверчив, само че когато видя някого постоянно мисля, че този човек е подобен, за какъвто се показва. Това обаче не е тъкмо по този начин ".

От началото на 2016 година Димитров има връзка с певицата Никол Шерцингер. Те имат доста задължения и рядко намират време единствено за себе си.

" Не е елементарно. Графиците ни са доста натоварени, само че тя се оправя по-добре от мен във връзка с това да бъде на местата, на които съм аз ", прибавя 27-годишният тенисист, представен от btv.

Димитров е в Англия, а по-късно през днешния ден би трябвало да научи първия си противник за " Уимбълдън ".
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР