Григор Димитров и Рафаел Надал ще излязат един срещу друг

...
Григор Димитров и Рафаел Надал ще излязат един срещу друг
Коментари Харесай

Димитров-Надал на централния корт в четвъртък следобед

Григор Димитров и Рафаел Надал ще излязат един против различен в четвъртък следобяд. Двубоят от третия кръг на Мастърса в Монте Карло е трети в програмата на централния корт " Рение III ", където тенисът стартира в 12 часа българско време с любопитния конфликт на младите звезди Даниил Медведев и Стефанос Циципас, оповестява " Гонг ".

``
реклама

След това на корта излиза международният №1 Новак Джокович, чийто противник е Тейлър Фриц. Когато и техният мач завърши, ще пристигна ред и за българо-испанския конфликт. Програмата на корта пък ще приключат Фабио Фонини и Александър Зверев.

Григор и Надал ще излязат в мач №13 между тях. До момента Димитров има едвам една победа, през 2016-а в Пекин. В четирите им дуела на клей българинът има едвам един извоюван сет - точно в Монте Карло през 2013-а на четвъртфинал. Надал победи изрично с 6:4, 6:1 на полуфиналите в Княжеството преди година.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР