Григор Димитров и половинката му Лолита Османова могат да се

...
Григор Димитров и половинката му Лолита Османова могат да се
Коментари Харесай

Гришо си купи жилище на райско място, с Лолита имат имоти на 5 континента!

Григор Димитров и половинката му Лолита Османова могат да се похвалят с нещо нечувано. Двамата имат парцели на цели петконтинента. Източници на БЛИЦ разкриха, че от известно време Гришо си има жилище на едно от най-тузарските места в света – Дубай.

Малко по-късно бащата на Лолита – Елдар Османов, й направил баснословен подарък, купувайки й апартамент в Мелбърн, Австралия. При присъединяване на Димитров на Аустрелиън Оупън двамата били отседнали точно в новия парцел на хубавицата. Още преди десетина години на хубавицата бил завещано и жилище в най-големия бразилски град Сао Паоло.

Твърди се, че Григор и Лолита имали и дребна къща в Щатите, която давали чартърен.

Като прибавим първокласния мезонет на Димитров в Монте Карло, парцелите на него и на обичаната му стават навръх петконтинента – Европа, Азия, Австралия,Северна и Южна Америка. Само тези на Гришо са на три континента - Европа, Азия и Северна Америка.

Вярно, че те още нямат подписан брак и жилищата не се водят публично на двамата. Но до момента в който са дружно, ще могат да се ширят из всички краища на света. Пък току-виж, че скоро се вземат и официално…

Тук обаче навлизаме в доста пиперлива за Лолита тематика – сватбата. Тя към този момент се опари от неудачен брак след невиждана гала, за която татко й се изръси към 25 милиона $.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР