Григор Димитров и Хуберт Хуркач отново ще обединят сили на

...
Григор Димитров и Хуберт Хуркач отново ще обединят сили на
Коментари Харесай

Двойките в Монте Карло: Григор отново обединява сили със световния номер девет

Григор Димитров и Хуберт Хуркач още веднъж ще обединят сили на корта. Двамата неотдавна си партнираха на Мастърса в Индиън Уелс, където на старта отстраниха вторите сложени Раджийв Рам и Джо Солсбъри, само че след това първата ни ракета получи травма в коляното, което постави несвоевременен завършек на присъединяване в шампионата за българо-полския тандем. 

Сега обаче първата ни ракета наподобява в чудесно здравословно положение и двамата с Хуркач ще се включат в главната скица на двойки за Мастърса в Монте Карло, който започва от 9 април. Точно там Димитров и Хуркач за пръв път играха дружно като двойка, когато през предходната година съумяха да надиграят Остин Крайчек и Иван Додих, но по-късно записаха проваляне от настоящите олимпийски първенци - Мате Павич и Никола Мектич.

Любопитна детайлност е, че полякът има цели два завоювани трофея от " Мастърс " сериите при тандемите, като за последно се поздрави с подобен през 2022-ра година, когато с Джон Иснър се възползваха от показания им " уайлд кард " и подвигнаха купата в Маями.

Димитров и Хуркач пък няма да са единствените сингъл експерти, които сплотяват сили в Княжеството, тъй като Диего Шварцман и Яник Синер също са измежду листата с участниците, а най-високопрофилната сходна двойка е формирана от представителите на топ 10 - Холгер Руне и Тейлър Фриц.

ATP1000 Monte-Carlo doubles entry list
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР