Григор Димитров е станал жертва на грабеж в Барселона, съобщават

...
Григор Димитров е станал жертва на грабеж в Барселона, съобщават
Коментари Харесай

Ловки крадци задигнаха часовник за 70 хил. евро от Григор Димитров

Григор Димитров е станал жертва на обир в Барселона, оповестяват няколко испански медии, представени от

Първо информацията бе пусната от La Vanguardia.

Unos motoristas roban al tenista Grigor Dimitrov un reloj valorado en 70.000 euros en Barcelona

El deportista fue asaltado cuando volvía de entrenar
— La Vanguardia (@LaVanguardia)

Според информацията тенисистът се е дал прошка с часовник, струващ към 70 000 евро. Според медиите в Испания, случката се е разиграла до момента в който Димитров се е прибирал от подготовка, когато е бил ограбен от крадци на мотори.

Те са блъснали едно от страничните му огледала, а когато той се е пресегнал да го оправи, са взели първокласния му часовник.

La Vanguardia написа, че Димитров се е отказал от това да подава тъжба в полицията, само че по-късно е размислил и го е направил. Преди време по сходен метод бе ограбен футболистът Роберт Левандовски, както и водачът от Формула 1 Шарл Льоклер. Стойността на неговия часовник бе изчислена на 300 000 евро.

Най-добрият ни тенисист се готви за турнина от ATP 500 в каталунската столица.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР