Григор Димитров е оптимист, че постигне големи успехи през 2019

...
Григор Димитров е оптимист, че постигне големи успехи през 2019
Коментари Харесай

Гришо се надява на големи успехи през 2019 г.

Григор Димитров е оптимист, че реализира огромни триумфи през 2019 година Часове преди първия си мач от Откритото състезание на Австралия българският тенисист показа, че през последните месеци на миналата година не е постигнал напълно задачите си, само че се надява да е съумял да си направи верните заключения и идната година да е сполучлива за него.
" Последните няколко месеца не се развиха както се надявах и както чаках, само че работих върху това и допускам, че в този момент нещата се връщат към естествения си темп. Нямах самообладание да стартира новата година ", сподели Димитров, представен от Нова телевизия.
" Много съм признателен на хората към мен, на екипа ми, бяха невероятни през цялата година. Това, което съм, е поради тези хора. Благодаря им, не одобрявам нищо за даденост. Мисля, че колкото по-голям ставам, с годините правя оценка повече всеки обособен мач ", сподели още българинът.
Димитров ще стартира присъединяване си на първия за годината шампионат от Големия шлем рано сутринта в понеделник, когато ще се изправи против Янко Типсаревич от Сърбия.
Българинът се е изправял пет пъти против опитния Типсаревич до този миг, като има единствено една победа в тези мачове. Четири от срещите им обаче са изиграни до 2013 година, а последният им дуел е от шампионата в Куинс през 2016 година, когато сърбинът завоюва в три сета. Типсаревич имаше голям брой проблеми с травми в последните години, като през предходната година не е изигра нито един мач.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР