Григор Димитров бе надигран от Яник Синер и загуби финалния

...
Григор Димитров бе надигран от Яник Синер и загуби финалния
Коментари Харесай

Григор Димитров загуби финала в Маями, но се завръща в топ 10

Григор Димитров бе надигран от Яник Синер и загуби финалния мач на Мастърс 1000 шампионата в Маями с 3:6, 1:6 след 72 минути на корта.

" Поздравление за Яник, не е елементарно да се играе против тебе. Днес нямаше по какъв начин да се опълчва. Но най-сетне се оправих добре в Маями и се любувам на момента. Макар че не съмв победител, се усещам като подобен поради поддръжката на зрителити. Благодаря на моя екип ", сподели Димитров при награждаването.
Въпреки загубата Димитров записа отлича седмица, побеждавайки няколко по-високо ранкирани играчи от него и достигайки за първи път до край в Маями.

Доброто показване на Димитров му донесе задоволително точки, с цел да се върне още веднъж измежду десетте най-хубави в света за първи път от 2018 година насам.

В оповестената през днешния ден класация Димитров се изкачва с три позиции и към този момент е №9 в света с актив от 3540 точки.

На върха въпреки и без игра тази седмица продължава да бъде Новак Джокович.

Победителят от Маями Яник Синер се изкачва с една позиция и към този момент е №2, измествайки Карлос Алкарас от Испания, който остава трети.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР