Григор Димитров бе използван в ролята на сигнална лампа към

...
Григор Димитров бе използван в ролята на сигнална лампа към
Коментари Харесай

Тенис анализатори съветват Зверев: Внимавай да не повториш грешката на Григор Димитров!

Григор Димитров бе употребен в ролята на сигнална лампа към Александър Зверев.

Анализаторите от уеб страницата Tennis 365 предизвестиха германеца, че би трябвало да вземе образец от проваления сезон на хасковлията, с цел да избегне сходен провал следващата година. Поводът за това е извоюваната и от двамата купа от финалите на АТР в Лондон.

Първата ни ракета ликува с трофея през 2017-а и доближи до № 3 в ранглистата. Същото през актуалната акция стори и 21-годишният Саша.

" Сега всички приказват за Александър Зверев и по какъв начин би трябвало да завоюва всичко следващата година и че има качествата за това. Григор Димитров обаче би трябвало да е ужасяващата алена лампа пред него, която да му припомня, че не може да разчита единствено на старите си лаври. Който и анализатор или експерт да попитате в този момент, ще ви увери, че огромният скок през 2019 година ще е от германеца. Абсолютно същите неща се говореха за Григор Димитров, който имаше същите триумфи, само че в този момент би трябвало да служи като предизвестие пред всички, че в тениса нищо не ти е обезпечено и не ти се поставя по хипотеза ", оповестяват от Tennis 365.

 Тодор Енев: Това ще е едно от най-силните издания на Sofia Open
Тодор Енев: Това ще е едно от най-силните издания на Sofia Open

Турнирът в " Арена Армеец " ще се организира от 3 до 10 февруари 2019 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР