гресия в офиса на НАП в Русе. За това сигнализираха

...
гресия в офиса на НАП в Русе. За това сигнализираха
Коментари Харесай

Мъж и жена се оплакаха от охранител в страда на НАП ВИДЕО

гресия в офиса на Национална агенция за приходите в Русе. За това алармираха фенове жители. Вчера по обед мъж, който желал да заплати здравните си осигуровки, твърди, че е бил изблъскан от защитата в офиса на данъчната работа. На клип, сниман от брачната половинка на пострадалия, се вижда, че и тя самата е жестоко избутана от вратата.



Ефтимия Василева и Петър Петров работят в Ирландия. В сряда отиват да платят здравните вноски на Петър. На входа имало табели, че заради годишно привършване системите на Национална агенция за приходите не приемали заплащания. Двамата обаче не ги забелязали в началото.

„ Казаха ни: „ Напуснете незабавно, заповядайте в понеделник ”. Казах му, че не е належащо на висок звук. Той ме сграбчи и ме изкара през вратата ”, описа Петър Петров.

„ Направих клипа, тъй като не ми хареса отношението към моя мъж ”, съобщи Ефтимия Василева.

„ Опитваме си такава обстановка да не бъде допускана още веднъж. Охранителите са чиновници на външна компания ”, съобщи Лора Георгиева, старши специалист Комуникации, Централно ръководство на Национална агенция за приходите. „ Не толерираме сходно отношение ”, добави тя. И прикани да се подават сигнали, в случай че има и различен изпадне в сходна обстановка, написа " Нова ".

„ Няма по какъв начин да накажем който и да е. Можем да търсим отговорност на фирмата-подизпълнител ”, изясни Георгиева.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР