Грег Уолъс е НАИСТИНА РАЗСТРОЕН, защото изглежда, че много хора

...
Грег Уолъс е НАИСТИНА РАЗСТРОЕН, защото изглежда, че много хора
Коментари Харесай

ДЖАНЕТ СТРИЙТ-ПОРТЕР: Защо Бийб е толкова влюбен в Грег Уолъс? Той НИКОГА не слиза от нашите екрани – прекалено ли ги е страх да накарат да млъкне крещящ тип, който се е превърнал в техен символичен герой от работническата класа?

Грег Уолъс е НАИСТИНА РАЗСТРОЕН, тъй като наподобява, че доста хора откри методът, по който прекарва уикендите си за много чудноват

Този път говорещият таной е смутен, тъй като някои гадни души в обществените медии го подлагаха на критика, че загатна, че има единствено очарователния си наследник, с цел да угоди на брачната половинка си Анна, 21 години по-млада от него. В мъчителното изложение на неговия уикенд той наподобява отделя единствено няколко часа, с цел да играе с очарователния си наследник Сид, който е диагностициран с невербален аутизъм.

Ако прочетете целия материал, е ясно, че той обича сина си и трогателна част от честността за това, че си тестванията да си по-възрастен татко, е извадена от подтекста.

Gregg се кипи (подозирам), тъй като хората се подиграват на неуместните му опити за самоусъвършенстване - броенето на стъпки, манифестирането, ползата към историята, Военните игри....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР