Греъм Сунес отправи изумителна атака срещу Мохамед Салах, твърдейки, че

...
Греъм Сунес отправи изумителна атака срещу Мохамед Салах, твърдейки, че
Коментари Харесай

Греъм Сунес в зашеметяваща атака срещу Мо Салах – „Най-егоистичният играч, на когото съм бил свидетел“

Греъм Сунес насочи изумителна офанзива против Мохамед Салах, потвърждавайки, че звездата на Ливърпул е „ най-егоистичният състезател “, който в миналото е виждал и „ изчезва “ от сложни игри, позволявайки на страната му да бъде „ тормозирана “.

Салах е в светлината на прожекторите, откакто се сблъска с мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп в профил по време на равенството 2-2 против Уест Хям. Той беше гневен, че беше подложен на пейката за повторно за седмица и трябваше да бъде арестуван от Дарвин Нунес, до момента в който се готвеше да влезе като запаса през второто полувреме.

Египтянинът остава голмайсторът на Ливърпул този сезон с 24 гола и 13 асистенции в 41 мача във всички надпревари, само че в последно време формата му спадна. Салах има единствено един гол в последните си шест мача и това беше утешителна дузпа против Аталанта, когато алените отпаднаха от Лига Европа.

Той отпадна против Фулъм и Уест Хем и не съумя да повлияе при провалянето в дербито на Мърсисайд от Евертън, което на процедура постави завършек на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР