Гръцкият премиер Кириакос МицотакисКириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик. Мицотикис

...
Гръцкият премиер Кириакос МицотакисКириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик.
Мицотикис
Коментари Харесай

Кириакос Мицотакис: Гърция е по-силна от всякога на всички нива


Гръцкият министър председател Кириакос Мицотакис  Кириакос Мицотакис Кириакос Мицотакис – гръцки икономист и политик. Мицотикис е роден  в Атина на 4 март 1968 година съобщи на закриването на 14-тия конгрес на ръководещата партия Нова народна власт, че " тези последни три дни бяха опция да се срещнем и тази среща беше за мен огромен прилив на наслада и оптимизъм " и означи, че " ние сме партия в непрекъснато придвижване ", заяви АНА-МПА, съобщи Българска телеграфна агенция.

Мицотакис съобщи, че " развитията изискват Гърция да бъде интернационален хъб и производител на сила ", добавяйки, че " страната ще развие това значимо стратегическо геополитическо преимущество ".

Премиерът акцентира, че " няма обединено общество без страна, която е подготвена във всеки миг да отбрани националната си самостоятелност " и добави, че Гърция е станала по-силна, визирайки интернационалните връзки и съдействие.

" В реалност Гърция е по-силна от всеки път на всички равнища. Вижданията на Гърция имат значение в Европа, ние играем основна роля в редица значими развиване ", посочи той.

Имайки поради опозиционните партии и по-конкретно главната опозиционна мощ СИРИЗA-Прогресивен алианс, той сподели, че популизмът ще изиграе картата си в скоро време, " това ще бъде най-отчаяната офанзива, най-лошата и мръсна, тя ще подкопае позицията на страната в миг на нестабилна интернационална обстановка ", сподели Мицотакис, отбелязвайки, че " в актуалните условия мощни страни са постоянните страни ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР