Гръцкият ПАОК, който бе елиминиран от Левски във II-ия предварителен

...
Гръцкият ПАОК, който бе елиминиран от Левски във II-ия предварителен
Коментари Харесай

ПАОК си е харесал играчи на Левски

Гръцкият ПАОК, който бе отстранен от Левски във II-ия прелиминарен кръг на Лигата на конференциите си е харесал най-малко двама футболисти на „ сините “. Всъщност „ двуглавите орли “ са „ хвърлили око “ на някои играчи още след първия конфликт на „ Герена “ преди 8 дни, изгубен с 0:2.

Информацията идва от гръцки публицисти, които са близки до управлението на солунския гранд. Гърците не са пришпорили офертата си към родния клуб от почитание към реванша на „ Тумба “. В Солун въпреки всичко са и наясно, че в Левски има финансови проблеми.

Според източника „ черно-белите “ са харесали панамския бранител Хосе Кордоба, както и Уелтон. Интересът към Кордоба е разбираем,защото на същия пост сега титуляр за гърците е някогашният състезател на Левски Янис Каргас, който бе най-слабият на терена и в двата дуела.

Бразилецът Уелтон пък играе на отсрещния фланг по отношение на звездата Андрия Живкович и би бил отлично решение в офанзива поради скоростта и страхотната си техника.

Още преди борбите с ПАОК треньорът на Левски Станимир Стоилов съобщи, че на този стадий не мисли да се разделя с играчи, само че мощна оферта би изкушила управлението поради финансовите проблеми.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР