Гръцкият АЕК се класира за плейофите в Лига Европа, след

...
Гръцкият АЕК се класира за плейофите в Лига Европа, след
Коментари Харесай

Антони Иванов вкара на АЕК, но отборът му отпадна

Гръцкият АЕК се класира за плейофите в Лига Европа, откакто отстрани Университатя (Крайова). Днешният реванш в Атина приключи 1:1, а попадението за гостите беше дело на Антони Иванов. Българският халф се разписа в 63-ата минута след пас на Никушор Банку. Румънците обаче се нуждаеха от още два гола, с цел да поднесат сензация.

Преди седмица АЕК се наложи с 2:0, а създателят на първия гол тогава Петрос Мантолас вкара и през днешния ден. Той даде преднина на " жълто-черните " в 26-ата, с което значително реши крайния излаз от дуела. Университатя игра за достойнството си и след почивката стигна до тъждество с помощта на дебютния гол на Антони Иванов в евротурнирите.
АЕК съвсем не атакуваше след почивката. Гърците бяха удовлетворени от преднината си в общия резултат и умерено дочакаха края на мача. В спор за влизане в групите те ще се изправят против Трабзонспор, който в профил Спарта (Прага).

Университатя прекъсна серията си от три загуби във всички шампионати. Отборът на Корнелиу Папура ще гостува на Ботошани в неделя в следващия кръг от румънското състезание.

AEK (АТИНА) - УНИВЕРСИТАТЯ (КРАЙОВА) 1:1 (1:0)
1:0 П. Мантолас (26)
1:1 А. Иванов (63)

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

* АЕК се класира за плейофите с общ резултат 3:1 Лига Европа 3 кръг, четвъртък 15 август  АЕК 1:1краен резулат  Университатя Крайова
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР