Гръцките власти въвеждат редица мерки за регулиране на трафика преди

...
Гръцките власти въвеждат редица мерки за регулиране на трафика преди
Коментари Харесай

В Гърция се готвят за снежна буря


Гръцките управляващи вкарват редица ограничения за контролиране на трафика преди снежната стихия " Филипос " да удари страната по-късно денем , написа електронното англоезично издание на гръцкия вестник Катимерини.

Министърът на климатичната рецесия и гражданската отбрана Христос Стилианидис координира реакцията на държавното управление на рисковото време. Мерките, които се обмислят, включват възбрана за придвижване на всички рейсове и камиони по околовръстния път Атина през нощта ,

Гръцката полиция разгласи също, че всички коли, пътуващи по автомагистралата Атина-Ламия , ще бъдат задължени да употребяват вериги за сня година

Освен това в Атика полицията забрани на камиони да употребяват основната автомагистрала Атина-Ламия на Гърция от кръстовището Калифтакис нататък заради изобилния снеговалеж. Забранено е и придвижването на транспортни средства оттатък терминала на кабинковия въжен превоз в планината Парнита поради снега, а на всички камиони с тегло над 3,5 тона и всички транспортни средства, които не са оборудвани с вериги за сняг, е неразрешено да употребяват остарелия народен път Елефсина-Тива.

Забраната не важи за спешни коли, коли за пътна помощ и камиони, пренасящи сол за обработка на пътищата, и тя ще бъде анулирана, когато изискванията се подобрят.
 Турските авиолинии анулират над 200 полета от Истанбул на 10 март
Турските авиолинии анулират над 200 полета от Истанбул на 10 март

Причината е предстоящото неприятно време
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР