Гръцките власти съобщиха, че са конфискували повече от три тона

...
Гръцките власти съобщиха, че са конфискували повече от три тона
Коментари Харесай

Гръцките власти конфискуваха над три тона контрабандно пренасяно лекарство

Гръцките управляващи оповестиха, че са конфискували повече от три тона от отпусканото с рецепта лекарство прегабалин, употребявано при неврологични болести, заяви Асошиейтед прес. 

Конфискувана е също по този начин яхта, записана във Англия.

Операцията е била извършена в четвъртък вечер в пристанището Лаврио, на 70 километра югоизточно от Атина, заяви нощес бреговата защита.
На яхтата бреговата защита откри 3,75 милиона капсули Нервигесик (Nervigesic), комерсиално название, употребявано от индийската фармацевтична компания Ейч Ей Би фарма (HAB Pharma) за прегабалин.

Капсулите са били опаковани в 500 кашона с общо тегло близо 3,15 тона, се споделя в известието на управляващите

Прегабалин се употребява при неврологични болести, породена от разнообразни положения, като диабет и херпес зостер, а също и при тип пристъп, наименуван парциален пристъп.

Акцията е разпоредена въз основа на информация от гръцката Национална разследваща организация по отношение на активността на мрежа от египетски жители на гръцка територия, се споделя в известието.

Яхтата и нейният товар остават на пристанището Лаврио, до момента в който локалните управляващи организират следствие, прецизираха от бреговата защита.
Прочетете още
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР