Гръцки секс труженици се безпокоят, че новите мерки за защита

...
Гръцки секс труженици се безпокоят, че новите мерки за защита
Коментари Харесай

Гръцки секс работнички недоволни от мерките срещу Covid-19

Гръцки секс труженици се безпокоят, че новите ограничения за отбрана от ковид ще навредят на бизнеса им, оповестява Българска телеграфна агенция.

Влезлите на 15 юни правила изискват от работещите в бранша да пазят имената и телефонните номера за контакт с клиентите, с което те губят търсената от тях анонимност.

Французите гледат от ден на ден порно поради обществената изолираност

„ Кой клиент ще ни даде персонална информация? Казвам ви, хората ще останат гладни “, съобщи Анна Курупу, транссексуална жена, която оглавява групата за поддръжка „ Червен чадър “.

Публичните домове в Гърция още веднъж отвориха порти в понеделник, като разпоредбите за работата им изискват носене на маски, главите да се държат на разстояние, спалното долни дрехи да се сменя след всеки клиент, заплащането да не е в кеш и клиентите да оставят име и телефон за контакт.

„ Те са нелепи, меко казано “, споделя Рита, която управлява бардак в центъра на Атина.

В понеделник вечерта бизнесът там вървеше добре. Но секс служащите се чудят докога ще е по този начин с новите правила.

„ Беше бурно, някои споделяха, че умират за секс “, сподели Рита, броейки 15-те евро, които всеки клиент оставя. Работещите в промишлеността са нетърпеливи да печелят повече пари в този момент, защото този бранш не получи никаква помощ по време на карантината. Наложило се Курупу да провежда акции за доброволни дарения и да събира купони за супермаркети, с цел да помогне на други. Тя се притеснява, че новите правила може да принудят секс служащите да работят незаконно. И отхвърля концепцията за спокойни опашки пред бардаците.

„ Те съвсем счупиха вратата от бързане да влязат, тъй като се тормозят да не ги видят. Как да се чака да се редят на опашка, това е неуместно “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР