Границата на персонализация е само небето Най-новият проект на Vilner Garage

...
Границата на персонализация е само
небето Най-новият проект на Vilner Garage
Коментари Харесай

Ford Mustang GT Convertible Combo от Vilner Garage

Границата на персонализация е само небето

Най-новият план на Vilner Garage в действителност е съставен от два съставния елемент: два автомобила, основани на2015 Ford Mustang GT Convertible. Концепцията им обаче е доста различна.

„ Избрахме идентични модели, точно за да демонстрираме другите степени на персонализация, които предлагаме, “казва Атанас Вилнер, основал ателието преди повече от 20 години. Умел ход, с който Vilner Garage показват по едно и също време два важни аспекта от работата си: първо, че промяната на дребни елементи на един интериор могат да доведат до огромна промяна в чувството за колата, и второ – че степента на персонализация зависи единствено от желанието на клиента, като граница е единствено небето.

Усещането и в двата салона е издигнато на нивото на автомобил, няколко съсловия над Mustang. Vilner Garage не са пестили нито от фината кожа, нито от висококачествената и технологична алкантара. Те покриват почти всички груби пластмаси, в различна степен при двете коли, като особено забележителен претекст е избродираното лого ‘Mustang’, галопиращо по корите на вратите и стелките.

Воланите и при двата плана са произведения на изкуството, сами по себе си. Два вида кожа при обръча, алкантара за средната част и централен „ спортен “ маркер в най-горната точка. При единия Mustang GTкормилото е декорирано с ‘V’ лого в наследник декор в долната част, до момента в който при другата, претекстът със състезателните линии от екстериора е продължен по седалките и даже по самия волан.

„ Не е мъчно да персонализираш ефективно автомобил, когато бюджетът е неограничен. Когато казусът не е такъв обаче… майсторството на ателието си проличава точно тогава, “ завършва темата за двата Mustang-a Атанас Вилнер.

2016 Ford Mustang GT Convertible,5,0 V8, 418к.с., 530Нм, 6-ст.автоматична, задно предаване,1810кг.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР