Грандиозно представяне и невиждан празник. Това обещават в Перник за

...
Грандиозно представяне и невиждан празник. Това обещават в Перник за
Коментари Харесай

В Перник: 100-годишнината на "Миньор" ще е по-добра от на "Левски" и "Славия"

Грандиозно показване и невъобразим празник. Това дават обещание в Перник за 100-годишния празник на локалния футболен хегемон " Миньор ". Събитието ще се състои в събота (27 юли).

" Левски " имаше своята 100-годишнина, " Славия " имаше своята 100-годишнина. Това, което ще видят почитателите на " Миньор " и жителите на Перник, ще е доста по-добро. Като метод на осъществяване и като атмосфера. " Левски " игра с " Лацио ", ние играем с тим от " Чикаго ". Той е единственият български най-високо подложен на международно равнище ", закани се заместител кметът на Община Перник Денислав Захариев.
В Перник отпразнуваха вековния празник на " Миньор " Отборът победи "Спортист " Своге с 5:0 за наслада на почитателите
" Жълто-черните " ще играят против техните адаши от Чикаго. " Миньор " от Ветровития град е тим формиран от българи,живеещи в Съединени американски щати, които се изявява в майсторската Метролига. Те ще дойдат в Перник особено за юбилея.

С организацията на празника са се заели, както почитателите, по този начин и Община Перник.

Преди мача последователите ще се съберат пред Съдебната палата в града в 16:30 ч. и ще тръгнат на шествие до стадиона. Официалното разкриване на празника е в 18:30 ч. Мачът започва в 19:00 ч.
Феновете на " Миньор " или управление по футболна експанзия (ВИДЕО) Перничани са подготвени на всичко за техния обичан клуб и го реализират с пушки, фойерверки и... снежни топки
" Миньор " е достигал 2 пъти до 4-то място в елитната футболна лига - през 1955 година и 1961 година През 1958 година играе на край за Купата на Съветската войска, само че губи от " Спартак " Пловдив.

В последните години перничани играят в Югозападна трета лига.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР