Гранддамата на българската естрада Лили Иванова дари книги на библиотеката

...
Гранддамата на българската естрада Лили Иванова дари книги на библиотеката
Коментари Харесай

Лили Иванова дари свои книги на библиотека

Гранддамата на българската сцена Лили Иванова подари книги на библиотеката при Народно читалище " Св. Св. Кирил и Методий " в родния си град Кубрат, оповестиха от общинската администрация.

Стотици томове литература от персоналната сбирка на примата на българската сцена са предоставени на културната институция със заръката читателите и нейните съграждани да се допрян и срещнат с нови заглавия и трендове в литературния свят.

Дарените издания са от разнообразни браншове на знанието - художествена, световна, справочна, съвременна и друга литература. Сред творбите доминират биографии на международни водачи и известни персони като Уинстън Чърчил, Маргарет Тачър, Лейди Даяна, Ангела Меркел, Петър Дънов, Христо Стоичков. Част от книгите са с подпис на певицата.

Произведенията са доставени със съдействието на кмета на Кубрат Алкин Неби, който изрича благодарности към Лили Иванова, наблягайки нейния скъп принос за общината през годините.

Ръководството на библиотеката също изрича своята благодарност и признателност за жеста на най-голямото име в българската поп музика.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР