Гранд Хотел и СПА Приморец по традиция предлага бляскави новогодишни

...
Гранд Хотел и СПА Приморец по традиция предлага бляскави новогодишни
Коментари Харесай

Гранд Хотел и СПА Приморец изпраща 2017 с Любо Киров и Мария Илиева

Гранд Хотел и СПА Приморец по традиция предлага блестящи новогодишни празници с присъединяване на най-големите имена от родната сцена. 2017 година гостите на 5-звездното украшение на Бургас, ще изпратят в компанията на Любо Киров и Мария Илиева. Водещ на празничната нощ, за шеста поредна година, е шармантният Драгомир Драганов. За затопляне на пристрастеностите, още на 30 декември грижата ще имат господата от "Нема к'во ". Триото показва новаторски бленд от stand-up комедия (Георги Николов - Жорони, Калин Кирилов) и close-up заблуда (Венсан). Забавното празненство ще се състои в пиано бара на Гранд Хотел и СПА Приморец. Финал на тържествата, ще постави разхитителен празничен брънч, в първия ден от 2018г.
Изборът на локация и компания, в която да посрещнем Новата година, се смята за определящ за нейната успешност. В този смисъл. Гранд Хотел и СПА Приморец е отличен избор, привързан с обичаи, разцвет, елегантно лустро и постоянно качество, във всеки подробност.

Новогодишните тържества в Гранд Хотел и СПА Приморец, надалеч не са единственото блестящо събитие за миналите 365 дни. Ето по какъв начин наподобява богатия събитиен календар на 5-звездния Гранд на Бургас, за 2017г.:

На 21 януари, ръкави в кухнята на Гранд Хотел и СПА Приморец, запретна персонално началник Андре Токев. Той подготви особено 5-степенно меню, в най-хубавите обичаи на европейската кухня.

Празникът на любовта и виното, 14 февруари, Гранд Хотел и СПА Приморец предложи на своите посетители под формата на кулинарно-музикална вечер. 4-степенното тематично меню на началник Ивелин Кръстев, бе изтънчено допълнено с наслада и за другите сетива: с музиката на прелестната джаз-дама Марина Драгомирецкая.

Последният ден от месец март, Гранд Хотел и СПА Приморец посвети на многостранния гений Вида Пиронкова, стихосбирката и "Броеницата на Вида ", албумът и "Емпатия " и популярната "Гълъбо ". Музиката бе в живи осъществявания в съпровода на роял освен на самата Вида, само че и на превъзходния тенор Марио Николов и художника Стефан Божков. Литературната съставния елемент на вечерта също способства за съвършеното прекарване.

Официално начало на лято 2017г. Гранд Хотел и СПА Приморец, сложи на 23 юни със международния джазмен Крейг Бейли и музиката на Рей Чарлз. Компания на сцената на виртуоза на саксофона, кларинета и флейтата правеха Петър Салчев - вокал и джаз трио в състав Емил Пехливанов - барабани, Димитър Шанов - контрабас и Станислав Арабаджиев - пиано. Великолепната музика добави кулинарна фиеста във тип на особено меню, дело на различен виртуоз - началник Ивелин Кръстев.

14 юли е датата, на която в Гранд Хотел и СПА Приморец се случи омайна вечер, отдадена на Анадолската кухня с посетител готвач Сибел Реджеб. Дамата показа извънредно любопитно 4-степенно меню, което срещна гостите с усетите на приказките от 1001 нощ.

Музиката на Шаде завладя 5-звездният бургаски хотел на 4 август със специфичен трибют на именитата група, в осъществяване на Елена Сиракова (вокал), Калин Жечев (клавишни, вокали), Димитър Льолев (саксофон), Радослав Славчев - Riverman (бас), Стефан Цеков (ударни, вокали), Иво Лобутов (китара). Магичната вечер включваше и страховит танцов театър, въодушевен от най-знаковите мюзикъли. За него грижата имаха изкусните танцьори от балет "Кабарет ". Кулинарните линии на лятната нощ, добави началник Ивелин Кръстев.

Октомври 2017г. бе отдаден на културата и изкуствата. В дните от 9 до 14 октомври се организира пилотното издание на Порт Прим Арт Фест - фестивал с уредници и домакини Община Бургас и Гранд Хотел и СПА Приморец. Патрон на форума, бе персонално огромната ни актриса Цветана Манева. В дните на феста, бургазлии и гостите на града имаха опция да се допрян до живите изкуства литература, кино, спектакъл, живопис, пластика, лирика и професионалния свят на виното, поднесен под нова форма, на понятен и занимателен език. Творчески шеф на фестивала, бе художникът Стефан Божков.

Гранд Хотел и СПА Приморец се трансформира в елегантна сцена и за други извънредно забавни събития - галерия "Жените в математиката ", дегустация на именито шотландско уиски, празници на грижите за хубостта, седмица на Черноморската кухня и други.

5-звездният бургаски Гранд е идеолог и хазаин и на самодейност, обвързана с паметта и традициите на Бургас - Алея на славата. Събитието е отдадено на хората, потвърдили себе и популяризирали морския град си в разнообразни изкуства, науката, спорта и други посоки. Алея на славата съставлява галерия, включваща опционно информация, снимков материал, атрибут. За 2015г. самодейността бе отдадена на музиката. 2016г. мина под знака на най-хубавите в бойните спортове, а 2017г. освети огромните в оперната и балетна сцена с адрес Бургас. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Новини от Бургас: Само ламарини останаха от автомобила на млад буразлия след пожар12:55 / 22.12.2017 Работници крадат хидроизолационна хартия от саниращ се блок в Бур...12:51 / 22.12.2017 УМБАЛ Бургас с денонощен незабавен банкет по празниците11:20 / 22.12.2017 Открийте своето събитие в коледно-новогодишната стратегия на Бурга...10:53 / 22.12.2017 Как да се стоплим бързо и дейно през студените зимни дни?09:00 / 22.12.2017 Бургас през януари 2017-а08:15 / 22.12.2017
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [31] Новини от през вчерашния ден [35] « Декември 2017 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728293031 Виж още: Трихинелоза пламна в Бургаско, броят на инфектираните расте15:04 / 20.12.2017 Синът на Найден Милков влиза в затвор
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР