Гражданско сдружение “БОЕЦ” алармира, че зам.-главният прокурор Даниела Машева е

...
Гражданско сдружение “БОЕЦ” алармира, че зам.-главният прокурор Даниела Машева е
Коментари Харесай

Прокуратурата изпрати писмо до Европейската комисия, свърза ”БОЕЦ” с Цветан Василев

Гражданско съдружие “БОЕЦ” сигнализира, че зам.-главният прокурор Даниела Машева е изпратила писмо до Европейската комисия, в което осведоми, че сдружението е обвързвано с банкера Цветан Василев. Това излиза наяве от изявления на членове на “БОЕЦ” в обществените мрежи. От сдружението са безапелационни, че ще търсят правата си в съда за въпросните изказвания.

Весислава Танчева написа: " Когато прокуратурата - непринудено и в ясно схващане - ти нарисува мотив посредством дело за клюка да изкараш някой лев поради Василев ".

Ето и обявата:
Това написа заместник-главният прокурор Даниела Машева до Европейската комисия по адрес на Групово дело " БОЕЦ ": „ Увредените стопански ползи намират израз и в офанзиви против независимостта на правосъдната власт, по-специално против прокуратурата, в това число и такива с медиен и политически темперамент. Информацията за връзките на Групово дело „ БОЕЦ “ с банкера Цветан Василев, който от шест години се укрива в Република Сърбия (той е упрекнат дружно с още 17 души за източване на 3,5 милиарда лева от банкрутиралите Корпоративна комерсиална банка АД) е явна (1) и може да се направи обосновано съмнение, че дейностите на представителите на тази неправителствена организация са по принцип стимулирани точно от ползите на подсъдимия Василев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР