Гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова и инициативният

...
Гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова и инициативният
Коментари Харесай

Манолова внесе подписи и се регистрира за изборите

Гражданският претендент за кмет на София Мая Манолова и инициативният й комитет внесоха над 6000 подписа за регистрация в Общинската изборна комисия, оповестяват от пресцентъра на Манолова.

„ Внасяме 6255 подписа. Има още 2000 подписа, които не успяхме да обработим. Ще ги внесем до края на деня или на следващия ден, само че считаме, че тези 6255 пописа са задоволителни за хората, които поддържат моята гражданска кандидатура за кмет на София, “ сподели Мая Манолова пред кореспонденти на входа на Общинската изборна комисия на „ Московска “ 33.

„ С моя екип избрахме днешния ден, тъй като имаме религия, вяра и обич за София. Днес е един прелестен празник, който ще отбележим първо с регистрацията в изборната комисия, а по-късно с жителите от квартал „ Люлин “. Там сме поканени на празненство на „ Кооперативния пазар “. После ще уважим самодейността на майките от „ Системата ни убива всички “, с цел да проверим дружно какъв брой налична е средата за хората с увреждания. Днес е ден за празник и поисквам на всички столичани да са усмихнати, изобретателни да имат религия, вяра и обич за София ”, продължи тя.

На въпрос по какъв начин ще ръководи София без общински съветници, Манолова съобщи: „ Ще ръководя София със столичани, с капацитета, с опциите, с потенциала, силата и творчеството на всички жители. София заслужава да бъде ръководена с мозъка, гения, вярата, вярата и любовта на всички столичани “, безапелационна бе тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР