Гражданската война на Алекс Гарланд е за американска гражданска война,

...
Гражданската война на Алекс Гарланд е за американска гражданска война,
Коментари Харесай

Преглед на Гражданската война: Гореща снимка Кирстен Дънст кипи, докато разкъсаната от война Америка гори, пише ПИТЪР ХОСКИН

Гражданската война на Алекс Гарланд е за американска революция, макар че не е в тоновете сепия на 19-ти век — той е в мрачните нюанси на тук и в този момент (На фотографията: Кирстен Дънст като Лий)

Амбицията на дрипава група публицисти е да обезпечат последното изявление с президента преди неговото държавно управление неизбежно да бъде свалено.

Те са ветеранът хак Сами (Стивън Маккинли Хендерсън), смелчагата боен сътрудник Джоел (Вагнер Моура), младата фотожурналистка Джеси (Кейли Спаени) и нейният кумир — и в действителност основната роля във кино лентата — фотогениалната Лий (Кирстен Дънст).

Четири положителни осъществявания, въпреки и единствено един изтощен, всемирски, прелестен Дънст, който е в най-хубавата си форма тук.

И по този начин Гражданската война придобива формата на филм на пътя: камион с публицисти, пътуващи от Ню Йорк до срещата им със орис във Вашингтон, окръг Колум...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР