Гражданската инициатива `Спаси София` издигна свой кандидат за предстоящите кметски

...
Гражданската инициатива `Спаси София` издигна свой кандидат за предстоящите кметски
Коментари Харесай

`Спаси София` издигна свой кандидат за кмет на столицата

Гражданската самодейност `Спаси София` издигна собствен претендент за идните кметски избори в столицата. Това е Борис Бонев.

" Представяме ви Борис Бонев - нашият самостоятелен претендент за кмет на София. Предприемаме тази стъпка след години неуморна работа и доста вложено персонално време за идеите ни за София. Успяхме да реализираме доста, само че откровено имаме вяра, че можем да дадем доста повече на обичания ни град. Написахме и План за София: най-подробната стратегия за ръководство на столицата. Вярваме, че в нея всеки ще открие забавни оферти и хрумвания за своя квартал и града ни като цяло ", пишат във Facebook.

Сдружението от много време се бори с корупцията и некадърноо ръководство на София, като постоянно разгласява на своята Facebook страница фотоси и видеа от нелепи поправки и действия на общината.

" Разхождам се из София и единственото нещо, което върша, е да се нервирам. Хората, които в този момент ръководят, си броят мандатите, а на нас животът ни минава, само че проблемите остават ", съобщи той по време на оповестяването на кандидатурата си.

" Спаси София " счита да издигне и претенденти за районни кметове.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР