Граждани се събраха на демонстрация пред сградата на Върховния административен

...
Граждани се събраха на демонстрация пред сградата на Върховния административен
Коментари Харесай

ВАС ще гледа делото срещу Милена Славова, Възраждане я подкрепи в битката ѝ срещу розовия фашизъм

Граждани се събраха на проява пред постройката на Върховния административен съд (ВАС) в поддръжка на певицата Милена Славова. Част от хората държат плакати с надпис “Не на отнемането на свободата на словото и налагането на противоестествени модели ”, както и “Вярваме, че правдата ще спечелва ”. Днес във Върховен административен съд ще се организира правосъдно съвещание по дело за дискриминация по отношение на пост на певицата през 2021 година във Facebook, обвързван с прайда, който се организира в София.

Междувременно от " Възраждане " показаха отвращение " от репресиите против рок-певицата Милена Славова във връзка изявлението ѝ през 2021 година, че не поддържа гей парадите. Свободата на словото е конституционно залегнало право на всеки човек и считаме за безусловно неприемливо българските жители да бъдат наказвани и обществено линчувани поради гражданската си позиция по какъвто и да е въпрос ".

" Заради позицията си Милена е обиждана и заплашвана от ЛГБТ деятели с побой и даже с физическо очистване. Фактите - Милена не е срещу хората с хомосексуално увлечение, които се държат обикновено в обществото и не парадират със половия си живот. Тя, както и ние, осъжда извращенията, на които ставаме очевидци по време на гей парадите. Поводът за експлоадирането на певицата в обществените мрежи е фотография, на която вижда гол мъж по време на прайда със забодено българско знаме в задните си елементи по улиците на София. Прокуратурата не се самосезира за поругаване на националния ни знак, (което е закононарушение съгласно нашия Наказателен кодекс), нито пък потърси лицето, подиграло се с нашата реликва, с цел да му повдигне обвиняване.

Активира се ЛГБТ обществото, което ѝ заведе дело пред Комисията за отбрана от дискриминация. Милена печели на първа инстанция, само че на втора инстанция в АССГ е наказана.

На 13.09.2023 делото ѝ ще се гледа пред Върховния административен съд и решението ще бъде дефинитивно. Този случай в този момент е казус, само че в случай че Милена бъде наказана, ще се сътвори правосъдна процедура, която последователно ще пречупи гръбнака на обществото. Наясно сме с задачата на това на ниска цена шоу и тя е хората да замълчат вечно под боязън, че ще бъдат репресирани, бити и съдени за особеното си мнение ", гласи позицията на " Възраждане ".

Партията декларира, че подкрепя Милена в борбата ѝ срещу " розовия фашизъм ". Нашите народни представители ще бъдат през днешния ден пред правосъдната палата, с цел да изразят поддръжката ни, прибавят от " Възраждане ".

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР