Графа и Камелия ще излъчат по трима финалисти от своите

...
Графа и Камелия ще излъчат по трима финалисти от своите
Коментари Харесай

Графа и Камелия избират финалистите в Гласът на България

Графа и Камелия ще излъчат по трима финалисти от своите тимове във второто издание на Нокаутите в Гласът на България тази неделя. Треньорите ще последват сложния избор на сътрудниците си - Михаела Филева и Иван Лечев, които към този момент избраха да продължат към концертите онлайн с шестима изключителни гении.

Във второто, финално издание на Нокаутите тази неделя, на сцената ще се изявят седемте гении от тим Камелия - Георги Пеев, Яна Огнянова, Тодор Симеонов, Мария Величкова, Северина Нейкова и Тино Хаджиев, а след тях за място на живите концерти ще се борят участници от тим Графа - Моника Петрова, Сергей Вардеварян, Марта Цветкова, Галина Красимирова, Владилена Тодорова, Ивана Муцкова и Атанас Кателиев. Всеки от двамата треньори ще се раздели с по четирима души от тима си, а с останалите трима ще продължи към финалите на шоуто.

За първи път в Сезон 2019, опитната Камелия ще преживее извънредно тежко сбогуването със своите гении и страстите ще вземат връх по време на сложните решения, които й предстоят.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР