Градус“ АД излезе със специална позиция, в която обяви, че

...
Градус“ АД излезе със специална позиция, в която обяви, че
Коментари Харесай

Градус съди Илчовски за клевети

„ Градус “ АД излезе със специфична позиция, в която разгласи, че ще съди за клюки крупния аграрни производител Светослав Илчовски. Пред комисията по проверката на Мая Манолова той замеси името на притежателя на компанията Иван Ангелов като съобщи, че пред очите му на рожден ден на Борисов Ангелов и най-богатият българин Цоло Вутов (собственик на 50% от „ Геотехмин “ ООД) са подарили на водача на ГЕРБ кюлчета злато. Днес има ново съвещание на комисията по проверката, на което Илчовски е заречен да показа и доказателства за думите си.

Ето цялата позиция на " Градус " АД:

" Във връзка с направени и публикувани погрешни изказвания от лицето Светослав Илчовски пред комисията за проверка към 45-ото Народното събрание и медиите, „ Градус “ АД осведоми, че ще заведе всички вероятни каузи против въпросното лице и ще сезира способените органи в отбрана на своите права и законни ползи за изнасянето и разпространението на погрешни изказвания от него.

Те уронват престижа и накърняват положителното име на „ Градус “ АД, предизвикват на компанията и нейните вложители и акционери имуществени и неимуществени вреди, и дават погрешни и подвеждащи сигнали към пазара, на който се търгуват акциите на „ Градус “ АД, което може да се отрази отрицателно на тяхната цена.

Като компания с близо 30-годишна история, „ Градус “ АД няма да допусне накърняване на положителното й име, както и замесването й в политически борби посредством разпространяване на погрешна информация, и ще търси правата си по правосъден ред. "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР