Град Чикаго ще върне пет парка на обществеността тази седмица,

...
Град Чикаго ще върне пет парка на обществеността тази седмица,
Коментари Харесай

Кметът на Чикаго казва, че градът връща парка на обществеността, след като ги е използвал за настаняване на нелегални имигранти

Град Чикаго ще върне пет парка на обществеността тази седмица, откакто ги употребява за краткотрайно настаняване на незаконни имигранти – ход, който раздразни доста поданици.

Офисът на кмета на Чикаго Брандън Джонсън сподели, че от тази събота градът ще „ декомпресира “ краткотрайните убежища от пет уреди в парковия регион. След като всички имигранти бъдат преместени в различен подслон, градският парков регион ще стартира процеса на възобновяване на парковете за публично прилагане.

Кметът на Чикаго Брандън Джонсън дава настояща информация по отношение на проблемите с мигрантите в кметството на 29 януари 2024 година в Чикаго. (Терънс Антонио Джеймс/Chicago Tribune/Tribune News Service посредством Getty Images)

Кметството сподели, че имигрантите от Gage Park, Broadway Armory Park, Brands Park, Leone Park и Piotrowski Park, ще бъдат преместени в околните приюти през идващите седмици, „ свеждайки до най-малко разстройствата в учебно заведение и работа “.

Кметът Джонсън сподели, че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР