Гръбнакът на едно общество е икономиката. Ако нямаме конкурентоспособност и

...
Гръбнакът на едно общество е икономиката. Ако нямаме конкурентоспособност и
Коментари Харесай

Андрей Ковачев в Перник: Още много инвестиции ще има в България, нека не правим експерименти на изборите, за да не ги спрем

Гръбнакът на едно общество е стопанската система. Ако нямаме конкурентоспособност и вложения, няма по какъв начин с резолюция да се вдигнат приходите и да имаме обществени придобивки. Това се случва единствено когато имаме напредък. Днес това е реалност. В България има вложения. Само в последните няколко месеца се разкриха хиляди нови работни места. Още доста вложения ще има в България, дано не вършим опити на изборите, с цел да не ги спрем. Това съобщи вторият в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Ковачев по време на главното предизборно събитие в Перник, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Част от листата пред пернишката аудитория показа регионалният координатор на политическата мощ в Перник доктор Вяра Церовска. На събитието участваха претендентите за евродепутати Асим Адемов и Илия Лазаров, народните представители Красимир Велчев и доктор Александър Александров, ръководителят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, ръководителите на регионалната и общинската структури на Съюз на демократичните сили Юлиан Ситарски и доктор Адриан Симеонов, общинските ръководители на политическата мощ в област Перник.



Андрей Ковачев добави, че Европейска и демократична България би трябвало да бъде предпазена.

„ Развитието на страната ни не би трябвало да бъде спирано. Не би трябвало да считаме за даденост свободата и демокрацията. Демократичните завоевания доста елементарно могат да бъдат изгубени и да се върнем обратно, в случай че се подведем от заобикалящия ни популизъм и подправени вести и в случай че нямаме сериозно мислене. Ние сме призвани да представяме обстоятелствата такива, каквито са. А те са, че получаваме 4 пъти повече от Европейския съюз, в сравнение с това което внасяме като вноска. Европейски Съюз ни оказва помощ да наваксаме изоставането. Тръгнахме от доста ниско. Убеден съм, че ще продължаваме да вървим в посоката, която започнахме. Най-важното е да върнем младежите, които да търсят своето развиване, да основат семейство тук “, акцентира на Андрей Ковачев и още веднъж подсети, че е извънредно значимо проявлението на добавената стойност на участието на България в Европейски Съюз, а точно това, което се е постигнало с евросредствата и какво ще се реализира отсега нататък.

„ Европа ни дава всички условия за един добър живот, за това да наваксаме изоставането, само че да бъдем в действителност равни с другите европейски нации зависи от нашите лични старания “, означи Андрей Ковачев.

„ Важно е да се борим за европейските полезности, за демокрацията. Управлението на ГЕРБ е образец за приемливост, за равнопоставеност сред общините, за поддръжка към всички български жители и за отговорно отношение “, акцентира претендентът за член на Екологичен потенциал Асим Адемов. Той съобщи, че само държавното управление на Бойко Борисов е оценило значимостта на качественото обучение като най-стабилната, най-сериозна инвестиция, която подсигурява добавена стойност.

„ Никога българското обучение не е получавало толкоз доста средства, колкото при ГЕРБ. Увеличават се възнагражденията на учителите, модернизират се здания, обновява се учебното съоръжение, построяват се спортни площадки и нови кабинети “, уточни Асим Адемов. Той изрази своята признателност към партия ГЕРБ, която му е дала опция да бъде част от най-силния и обединен екип в Европейския парламент.

„ Горд съм, тъй като представихме почтено България в Европейски Съюз. В нито едно съвещание и с нито гласоподаване, не накарахме България да се срами, бранейки българските ползи умело и без отстъпка от изгодите за страната ни. Вярвам, че с постигнатите резултатите, имаме съображение да застанем пред вас и да желаяме вашата поддръжка “, сподели още Асим Адемов.



„ Искам изрично да заявя от името на Съюз на демократичните сили, че ние взехме осъзнато решение да подкрепим политическа партия ГЕРБ, тъй като нямаме никакви разлики във връзка с европейската и външната политика с държавното управление на господин Борисов. Това държавно управление организира едно извънредно квалифицирано председателство, освен в организационно, а и политически. Постави една от основните тематики за България в областта на външната политика, а точно интеграцията на Западните Балкани. Това значи да няма граница след време и нашите сънародници, които живеят от другата страна на границата да имат опцията всекидневно да идват и да си отиват “,заяви претендентът за евродепутат Илия Лазаров.

Той акцентира, че европейският път е единственият вероятен вид за развиване на България, тъй като колкото пъти Българска социалистическа партия идва на власт, постоянно следва покруса за страната ни.
По време на централното събитие в област Перник бяха показани осъществените планове, с помощта на европейското финансиране.

„ Европейската взаимност ни даде правото и самочувствието да се усещаме равни и да имаме опцията да се борим за това да имаме идентични стандарти с страните, които за нас бяха единствено една картинка. Правителството, отпред с нашия министър председател Бойко Борисов, утвърди престижа на България и заприказва за това, което ние всички мечтаем – да бъдат с нас нашите прилежащи страни “, съобщи регионалният координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска и означи, че през днешния ден е времето, в което всеки един от нас да бъде безапелационен и да си даде сметка какъв брой значим е неговия глас.

„ България би трябвало да каже изрично да на ГЕРБ и Европейската национална партия, тези които дадоха най-голямо самочувствие на България “, заключи ръководителят на ГЕРБ в Перник.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР