Грабежът на средства през автомагистрала Хемус ще си върви, а

...
Грабежът на средства през автомагистрала Хемус ще си върви, а
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Грабежът на средства през Хемус ще си върви

Грабежът на средства през автомагистрала " Хемус " ще си върви, а хората ще продължат да рискуват здравето и живота си по пътища, които са се трансформирали в спекулация. Това съобщи депутатът от " ИТН " (ИТН) Гроздан Караджов от трибуната на Народното събрание.

По думите му една част от пленарната зала е потънала в една некоалиционна амнезия за грабежа на века, визирайки средствата за Автомагистрала " Хемус ". От 70-80 млн. лева, които са се превеждали на строители на автомагистрали, са се насочвали от една политическа партия - ГЕРБ, заяде се Караджов с хората на Бойко Борисов.

Според него поради политическото говорене и последвалите дейности на Политическа партия било замразено строителството на Автомагистрала " Хемус ", пътят Ботевград-Видин и укрепването над 80 настоящи свлачища. Какво ще ускорявате, ще ускорявате личното си закъснение ли, възмутен е Караджов, съобщи нюз.бг.

" Продължаваме промяната " може да е майка, хем може да е мащеха. Политическа партия желаеха всички контракти за строителство да минават през Народното събрание, а през днешния ден те въобще считат за належащо да занимават депутатите с това ", сподели още Караджов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР