GPS сигналът е блокиран в части от Израел на фона

...
GPS сигналът е блокиран в части от Израел на фона
Коментари Харесай

Израел блокира GPS сигнала в очакване на отмъщение от Иран

GPS сигналът е блокиран в елементи от Израел на фона на възходящото напрежение с Иран, оповестява Би Би Си.

Целта е да се наруши сателитната навигация на ракети и дронове.

Иран се зарече да отмъсти, откакто при в Сирия в понеделник - зад която се счита, че стои Израел - починаха 13 души, в това число почитан военачалник.

Израелските отбранителни сили оповестиха и че служещи в бойни елементи.

Мярката е взета ден, откакто резервистите бяха призовани да подсилят частите за противовъздушна защита.

Израелските управляващи, наподобява, имат вяра, че иранският отговор е неминуем и може да се случи още през днешния ден - денят на Ал-Кудс - или денят на Йерусалим - последният петък в свещения за мюсюлманите месец Рамазан.
 Иран може да нападна Израел до 48 часа
Иран може да нападна Израел до 48 часа

Това оповестяват медии в Близкия изток, съгласно които американското разузнаване Централно разузнавателно управление на САЩ е предизвестило Израел

Това е ден, който постоянно се употребява за образуване на пропалестински и антиизраелски манифестации, изключително в Иран.

Вчера GPS сигналът беше пресечен в централните елементи на Израел.

Израелски жители оповестяват, че не могат да употребяват учредени на местонахождение приложения в огромни градове, като Тел Авив и Йерусалим, надалеч от зони на дейни бойни дейности.

Те бяха призовани ръчно да зададат местоположението си в приложението, което издава предизвестия за идни ракетни офанзиви, с цел да се подсигурява, че то остава навръх фона на GPS разстройствата.

GPS сигналът към този момент е пресечен в Северен Израел, покрай границата с Ливан, където Израел и подкрепяната от Иран формация " Хизбула " си разменят огън съвсем всекидневно през последните шест месеца.

Израелските отбранителни сили приканиха хората да не изпадат в суматоха. " Няма потребност да купувате генератори, да се запасявате с храна или да теглите пари от банкомати ", написа в обществената мрежа Х военният представител Даниел Хагари.
 Нетаняху: Израел има законното право да се пази от Иран
Нетаняху: Израел има законното право да се пази от Иран

Ескалация на напрежението в Близкия изток

Медии в Израел оповестиха, че някои от посолствата на страната са били сложени под паника или евакуирани поради евентуални ирански офанзиви.

Израел не е коментирал офанзивата против постройка на дипломатическия комплекс на Иран в сирийската столица Дамаск, само че водачът на ислямската република аятолах Али Хаменей го упрекна за нея.

По-рано президентът на Иран Ебрахим Раиси се закани, че ", макар че не е ясно какви дейности може да предприеме Иран като ответна мярка.

Сред 13-те души, починали при нападението, са седем чиновници от Иранската революционна армия, в това число старши военачалник Мохамед Реза Захеди и неговият заместител.
 Израелските военни се приготвят за допустима ескалация след атентата в Дамаск
Израелските военни се приготвят за допустима ескалация след атентата в Дамаск

Израел прекъсна отпуските за всички бойни елементи в четвъртък, след убийството на ирански генерали в Дамаск тази седмица
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР