Говорителят на Путин Дмитрий Песков даде интервю за Беларус 24,

...
Говорителят на Путин Дмитрий Песков даде интервю за Беларус 24,
Коментари Харесай

Човек на Путин жестоко обиди Рамзан Кадиров. Генералът побесня

Говорителят на Путин Дмитрий Песков даде изявление за Беларус 24, от което  грубо се обиди чеченският водач Рамзан Кадиров.

Пред медията Песков приказва за напусналите Русия след началото на войната като сподели, че „ не би трябвало да се бърза да ги назоваваме врагове на страната. В последна сметка един артист не би трябвало да схваща от политика, просто би трябвало да пее добре. И затова, в случай че той реши неправилно положението на нещата и си отиде, комплициран, не си коства да го изтриете от жителите на Русия “. По мотив назначението на Кадиров за генерал-лейтенант пък сподели, че не е виждал заповедта:

Думите  на Песков жегнаха Рамзан Кадиров, който избухна с обява в обществените мрежи, отбелязвайки, че „ патриотът към момента е нещо друго “:

„ Не знаех, само че се оказва, че с цел да станете родолюбец на страната си, би трябвало да критикувате дейностите на Русия, да отидете в чужбина и то шумно и патетично, а по-късно, когато степента на борба падне, да се върнете назад, без значение какво в никакъв случай не се е случило... Толкова е елементарно да си родолюбец, нали? Не е за теб да тичаш с униформи сред тухлени купчини и бетонни стени. И да седиш няколко дни в леден окоп. Явно не забелязахме по какъв начин се извърши преоценка на самото разбиране „ национализъм ”, написа чеченският водач, който преди дни бе сниман в Мариупол.

„ Всъщност бях сюрпризиран, когато Песков не разяснява, че получих званието генерал--лейтенант, сякаш тъй като не бил виждал указа... Дошло е необичайно време: „ Героите не могат да се назовават герои, генералите не се назовават генерали, страхливите- бегълци се назовават патриоти и даже велики. Скалата на целите на Песков е някак незряла. Трябва да създадем нещо по въпроса. ”, написа загадъчно Кадиров.

Какво в действителност се случва сред чеченския военачалник и Кремъл, занапред ще излиза наяве.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР