Говорителят на левицата Елена Йончева отказа да отговори на въпроси

...
Говорителят на левицата Елена Йончева отказа да отговори на въпроси
Коментари Харесай

Йончева без коментар: Чакам прокуратурата да се свърже с мен

Говорителят на левицата Елена Йончева отхвърли да отговори на въпроси на репортери в Народното събрание, като съобщи, че чака да бъде призована от прокуратурата.
 Прокуратурата ревизира министъра на културата за корупция след разкритията на Йончева  Йончева: Обжалвам гаранцията от 20 000 лв.  Ответен удар на Елена Йончева: Пуска следствие за корупция в държавното управление
" Прокуратурата се самосезира сега, в който ние изнесохме информация по тази спекулация. Чакаме прокуратурата да се свърже с мен и аз ще дава цялата информация, с която разполагам ", съобщи Йончева.

Депутатът от левицата Драгомир Стойнев съобщи, че се внася непотребна " нервност " и също отхвърли да отговори на въпросите. " Това е един проблем, който би трябвало да ревизира от институциите. Опозицията има подозрения за впеатляваща корупция, а Елена Йончева е правилна и дава информация ", добави той.

Изказванията пристигнаха минути откакто в залата на Народното събрание се чуха заявления от Българска социалистическа партия, ГЕРБ и " Обединени патриоти " по аферата " Ало, Банов съм " във връзка обвиняването на Йончева срещу културния министър Боил Банов, че е спомогнал за опрощаването на наказателна клауза в размер над 700 хиляди лева на компанията, виновна за ремонта на Ларгото, част от реставрацията на културнокомуникационен комплекс " Сердика " стадий 2-3. 

Вчера ръководещите дадоха отговор, че Министерството на културата към този момент е завело иск за тези средства, само че от Българска социалистическа партия обявиха, че става въпрос за спомагателни неустойки, които са били опростени благодарение на Банов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР