Говорителят Майк Джонсън, R-La., ще се срещне с бившия президент

...
Говорителят Майк Джонсън, R-La., ще се срещне с бившия президент
Коментари Харесай

Джонсън ще се срещне с Тръмп в Мар-а-Лаго на фона на заплаха от оратора

Говорителят Майк Джонсън, R-La., ще се срещне с някогашния президент Тръмп в имението му в Мар-а-Лаго в петък като водачът на Камарата на представителите е изправен пред опасност за председателството си от лоялната на Тръмп конгресменка Марджъри Тейлър Грийн, R-Ga.

Джонсън и Тръмп към този момент са в несъгласие по отношение на приемането на Камарата на спомагателни 60 милиарда $ в помощ на Украйна, която Джонсън от месеци отхвърля да разреши на Камарата на представителите да гласоподава законодателство, което към този момент е признато от водения от демократите Сенат.

Тръмп по-рано съобщи, че ще постави завършек на войната в границите на 24 часа, в случай че бъде избран отново, като в същото време той популяризира превръщането на разноските за прехвърляния на оръжия в Украйна в заем.

Тръмп също насърчи законодателите на Републиканската партия сполучливо да „ убият “ повторното разрешаване на FISA, Закона за наблюдаване на задграничното разузнаване, мярка, подкрепена от Джонсън. Говорителят ще се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР