Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова предложи днес американските

...
Говорителката на руското външно министерство Мария Захарова предложи днес американските
Коментари Харесай

Мария Захарова се подигра на западните медии

Говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова предложи през днешния ден американските и английските медии да разгласяват " график на нахлуванията " на Русия в Украйна, съобщи ТАСС.

В канала си в " Телеграм " тя насочи иронична молба към " средствата за всеобща дезинформация " в Съединени американски щати и Англия, като уточни поименно организация Блумбърг, в. " Ню Йорк таймс " и " Сън ", да огласят графика на съветските нахлувания за тази година. Говорителката стимулира молбата с желанието да възнамерява годишния си отпуск.

ТАСС отбелязва, че в последно време западни медии афишират по кое време е допустимо Русия да нападне Украйна и от време на време сменят датата. Изданието " Политико " да вземем за пример заяви, че във видеоконферентен диалог с водачи на съюзнически страни американският президент Джо Байдън споделил, че Русия може да нападне Украйна на 16 февруари. Руската осведомителна организация повтаря формалната позиция на Кремъл, че Русия няма желание да нахлува в Украйна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР