Говорителката на руското министерство на външните работи Мария Захарова направи

...
Говорителката на руското министерство на външните работи Мария Захарова направи
Коментари Харесай

Захарова: Случаят Скрипал цели да отклони вниманието от Ирак и Сирия

Говорителката на съветското министерство на външните работи Мария Захарова направи връзка сред случая Скрипал и сирийския въпрос, съобщи ТАСС.

Западът се пробва да направи хората на простаци, с цел да отвлече вниманието от своите дейности в Сирия и Ирак, се аргументира тя в ефира на телевизия "Россия 24 ". Захарова означи, че за никого към този момент не е загадка, че в Сирия се намират американски и английски командоси, които работят в тясна съгласуваност с въоръжената съпротива. Всички са наясно и че задачата на това наличие е делба на ползи, добави тя.

Захарова изрази страдание, че Лондон не е дал на Москва никакви данни по отношение на следствието на отравянето на някогашния съветски шпионин, предавал информация на Англия, Сергей Скрипал и щерка му Юлия.

Захарова увери, че в Съветския съюз или в Русия в никакъв случай не са били правени разработки на химическо вещество под кодово наименование "Новичок ". Англия преднамерено употребява това име, с цел да дискредитира Русия, акцентира тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР